• Brug tussen ondernemen en regelgeving

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een expertise van Koopman Van Steijn Advocaten. Arbeidsrechtelijke onderwerpen kunt u zonder zorgen bij ons neerleggen. Wij zijn helemaal up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen rondom arbeidsrecht. Excellent advies zodat u kunt focussen op ondernemen.

Lees meer

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een expertise van Koopman Van Steijn Advocaten. Of het nu gaat om een bedrijfsovername, faillissement of een joint venture. Wij weten hoe dynamisch het ondernemen kan zijn. Onze advocaten staan voor u klaar. Ook om te sparren of voor excellent advies.

Lees meer

Financieel recht

Financieel recht is een expertise van Koopman Van Steijn Advocaten. Financiële instellingen als intermediairs, assurantietussenpersonen, verzekeraars en hypotheekbanken krijgen te maken met strenge eisen. Wij zijn gespecialiseerd in deze discipline en helpen u graag uit de brand bij een conflict of financieel geschil. Maar wij kijken ook verder dan dat en adviseren u graag over mogelijke scenario’s.

Lees meer

Strafrecht

Strafrecht is een expertise van Koopman Van Steijn Advocaten. Een dagvaarding ontvangen? Of een bedrijfsongeval bij een van uw werknemers? Als expert strafrecht helpen wij u graag verder en geven advies over de te nemen stappen. Koopman Van Steijn Advocaten zet net díe stap extra om u voor nu maar ook in de toekomst te helpen.

Lees meer

Procesrecht

Procesrecht is een expertise van Koopman Van Steijn Advocaten. Procederen is een vak apart. Een ervaren en doorgewinterde advocaat is essentieel voor een succesvolle afloop. Wij procederen met lef, inzicht en creativiteit.

Lees meer

Laat een bericht achter