• Brug tussen ondernemen en regelgeving

Strafrecht

Strafrecht voor ondernemers vraagt om een expert

Uw onderneming moet aan zoveel regels voldoen, u ziet er snel een over het hoofd. Maar ook op andere vlakken kunt u te maken krijgen met strafrecht. Zo komt het voor dat uw bedrijf niet voldoet aan de gestelde milieunormen of wordt u door het openbaar ministerie verdacht van witwassen, carroussel of BTW fraude met vervelende beslaglegging tot gevolg. Koopman Van Steijn Advocaten weet als geen ander waar u als ondernemer alert op moet zijn.

Contact over strafrecht

Waarom strafrecht serieus nemen

Complexe economische – en milieuwetgeving: diverse regels waar uw bedrijf aan moet voldoen. Doet u dat niet dan komt u in aanraking met het strafrecht. Direct betalen of de zaak laten voorkomen is niet altijd nodig, er zijn ook andere manieren om het probleem op te lossen. Daarvoor schakelt u een kundige advocaat van Koopman Van Steijn in. Zodat u tijd én geld bespaart.

Direct regelen

  • Economisch delict
  • Hulp bij dreiging sluiting verhuurde pand bij aantreffen hennepkwekerij
  • Advies over de arbeidstijdenwet
  • Advies over schikkingsvoorstel
  • Deskundig advies bij witwas praktijken

Waarom Koopman Van Steijn Advocaten voor strafrecht?

Doordat wij zelf uit het bedrijfsleven komen, en er middenin zitten, weten wij welke hindernissen een ondernemer tegen kan komen. Koopman Van Steijn kan u juridisch advies geven over de beste route. Ook wijzen wij u als specialist op mogelijke issues. De wetgeving is en blijft altijd in beweging. Er komen nieuwe wetten bij en regels veranderen. Koopman Van Steijn is als expert op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet precies wat er speelt. Omdat procederen een van onze expertise is kunt u ook daar op ons rekenen. Onze jarenlange ervaring in de rechtbank zorgt voor een gunstige afloop.

Waarom Koopman Van Steijn Advocaten?

  • Expert in recht voor ondernemers
  • Proactief: ook andere issues aanpakken
  • Excellent in rechtbankprocedures
  • Eerlijke en duidelijke prijsafspraken

Welke stappen nemen wij?

Als strafrecht advocaat kunnen wij u bijstaan op alle onderwerpen gericht op strafrecht. Koopman Van Steijn gaat met u in overleg, als partner, en kijkt op een pragmatische manier naar alle facetten van uw onderneming. De keuze voor een advocaat verdient de voorkeur boven de keuze voor een jurist strafrecht. Zo weet u zeker dat het goed geregeld is en kunt u zonder zorgen aan de slag. Wilt u direct advies neem dan contact op via Whatsapp of chat.

Laat een bericht achter