• Brug tussen ondernemen en regelgeving

Aanpak

De methode Koopman Van Steijn Advocaten

‘Wij denken mee met de klant en staan als partner naast hem.’

Koopman Van Steijn Advocaten adviseert en procedeert over alles wat er juridisch speelt bij een ondernemer. Maar dat niet alleen. We weten dat onze klant verder wil komen. Het heeft vaak weinig zin om aan een cliënt voor te houden wat er allemaal niet kan en mag. Wij adviseren dus over wat een cliënt wél kan doen zonder daarbij de risico’s uit het oog te verliezen. We geven aan wat wij zouden doen als wij in de schoenen van de klant zouden staan. We helpen knopen doorhakken. Een advocaat heeft niet alleen inzicht in de vragen van de cliënt, maar ook ervaring en een dosis lef. Die ingrediënten vormen de basis van de methode Koopman Van Steijn Advocaten.

Inzicht

Onze advocaten hebben zelf ook als jurist in het bedrijfsleven gewerkt. Daar hebben ze ervaren dat een ondernemer praktisch advies nodig heeft als het gaat om de juridische kant van zijn zaak:
een mening, een richting, een slim inzicht.

Lef

We komen met vernieuwende ideeën, denken creatief mee en durven ons uit te spreken. Juridisch out-of-the-box denken, dat doen we het liefst.
Maar we zijn ook niet bang voor een stevige procedure of een harde onderhandeling.

Ervaring

In onze adviezen komen we snel to the point. In procedures gaan we tot het gaatje, omdat uit ervaring blijkt dat dat altijd meer oplevert.

Laat een bericht achter